Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 8 January 2018

Ambil angin di Pantai Teluk Ketapang

Salam uollss..

Ni story minggu lepas. Haha. Berapa minggu yang lepas entah. Lantak la basi pon nak post jugak. Time ni cuti krismas kebetulan kakak dan adik balik kampung. So hari Ahad tu bawak diorang pergi ambik angin kat Pantai Teluk Ketapang. Papa dah balik Dungun. Nasib ada anak sedara (sepupu Daniel) join jugak so diorang pun boleh tengok Daniel jugak. Sebab anak mami terlampau aktif tak terkejo kalau mami sorang. Hahaha.


Kebetulan ada tempat boleh sewa belon tu. Apa nama entah. Air sabun tu. Haha. Lantak la apa nama dia. Yang penting nak sewa RM5. Adik saya belanja. Kahkah. Daniel ni punyalah eksaited tengok belon banyak-banyak dia lari kejor. Adui.Memang banyak la situ semua duk main situ jer. Suka benor la Daniel. Mami la jenuh lari-lari kejor dia. Situ merata-rata batu tajam-tajam pulak. Apesal la takde orang tolong cungkil buang batu tu. Bahayanya kalau budak-budak lari terjatuh atas batu tu.


Lastly mami surrender. Mami dukung dia. 



Anak-anak buah dan adik pon seronok boleh main sekali. Kecik-kecik tak puas main yer. Main la sampai habis dalam bekas tu.



Pastu singgah makan ict (ikan celup tepung). Tq my adik tukang payung. Haha. Best Pantai Teluk Ketapang ni sebab ada playground, ada kuda berhias jugak. Tak pasti pulak berapa kena bayar kalau nak naik. Pasni papa balik kita ajak naik kuda yer dik.

4 comments:

  1. Jom kita tukar bloglist..saya dah masukkan anda dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  2. weekend well spent gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.tula dhiera.jarang2 sekali keluar time weekend

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...