Para Pengikut..

Klik Me =)

Saturday, 13 January 2018

Rakan artis bagi moral support buat Dato Farid Kamil

Salam uollss.

Jarang sangat saya post pasal artis ni. Sebab ni lebih kepada blog peribadi kan. Tapi FK dan DD antara dua figura artis yang saya suka lakonannya. Ditambah dengan kehadiran dua anak mereka Che Mad dan Aurora lagi la saya duk follow sentiasa ig mereka. Bila tau ujian besar yang perlu mereka hadapi rasa macam sedihnya. Dengan anak2 kecil. Semoga mereka sekeluarga tabah untuk menempuhnya. Netizen tak payah la nak cakap yang bukan2 mengeruhkan lagi keadaan. Kita tak berada kat tempat mereka kan. Just doakan semoga semua berjalan lancar.

Suka tengok bila rakan2 artis bagi sokongan buat FK dan DD.








Semoga tabah semua yang diuji ❤

7 comments:

  1. aah. jarang nampak iza up entri macam ni. sebenarnya kita pulak kurang faham apa isu FK dan DD ni. nampak naw nak folo gosip2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.kita biasa follo kat ig jela dhiera =)

      Delete
  2. semoga cepat la selesai semuanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...