Para Pengikut..

Friday, 12 April 2019

Tukar theme blog.

Salam uollss..


Bosannya thema blog yang sama berzaman. Dah la malas update. Haha. Bukak je blog tengok color yang suram jer. So tukar theme dengan harapan bila bukak blog tu lebih rajin untuk menaip sesuatu. Kiki. Ni pon saja-saja tekan jumpa background tu. Suka colorfull macam tu. Cuma header la dah lari saiz. Kena design baru balik untuk header.


Lepastu tukar jenis font then adjust width. Ni semalam tukar kat lappy. Harini cek balik guna fon rupanya dah lari habis. Haha. Kena bukak lappy jugak la senang nak edit balik. 


Cuma header la tak tau nak design macam mana. Nak buh muka ai ke. Gambar keluarga ke or just pattern or corak. Adoi. Semoga ada kerajinan nak edit header soon.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...