Para Pengikut..

Thursday, 13 August 2015

Biskut raya feveret.

Salam uollss..


Malam ni sambil layan Liga Super Msia - Trg vs Perak kita layan kehendak perut ni jugak. Hehe. Tat nenas biskut raya paling feveret. Tiap tahun saya mesti order just utk kita makan. Hehe. Asben pun suka jugak. Kalau kita refill dalam balang tu nanti dia balik konpem licin.

Nak dapatkan feel sedap tu kita penuhkan dalam balang dulu. Makan dalam balang punya. Dapnye. Eh, balang kuih raya pun tak simpan lagi. Elok je lagi atas meja tu. Agaknya nak tunggu sampai raya Aidiladha plak kot bertapa atas meja tu. Haha.




Ni dah last stok da ni. Nyesal pulak beli satu bekas je.

Eh,btw tahniah Trg menang malam neh. Hope dapat pegi final. Chaiyok2..




posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. yup, tart nenas paling best.. nak-nak kalau dia lembut, mudah cair.. nyum3~ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nusana,btol2.masuk mulut cair dilidah.nyumnyum..

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...