Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 24 October 2012

Baju dinner tema FUTURISTIK

Salam uollsss.
Hoi. Hoi. Dah nak masuk bulan November dah. Bulan Disember ada Annual Dinner. Tema FUTURISTIK. Sampai ke sudah i tak dapat buat keputusan nak pakai baju apa.

Buat outfit sekali pakai sampai bila-bila. Ceewah. Trademark ke hoi? Betulla. Tak boleh bazir. Kalau boleh pilih outfit yang boleh pakai next time, next event. Takla baju jadi hiasan dalam lemari jer.

(eh.eh.ayat atas macam familiar jer kan. Dasar pemalas. Copypaste ayat dinner taun lepas.Ahakz)


Dan tahun ni dengan tema FUTURISTIK.


Apesal la bagi tema yang sangat la SENANG untuk carik outfit kan. So, kesimpulannya confirm pakai outfit yang paling tidak menepati tema. Kecuali kalau berani bergaya seperti gambar-gambar google dibawah..
 
Tadaaaaaa...
 













KAU MAMPUUU???


7 comments:

  1. Anonymous11:12 am

    x sabar nak tenok (tengok, tenok tu sebutan pelat dak fatin) baju tema futuristik awk..;)

    ReplyDelete
  2. Sis : heee.sy tak ikut tema pon wak.

    ReplyDelete
  3. gduluck.. sy pun ngah mncari bju futuristik ni.. ocean blue.. aduss.. dgn budget nk stay utk conference lg..

    ReplyDelete
  4. Putera Helmei : Gudluck too =)

    ReplyDelete
  5. sbelum tu.. dr cawangan maner ni? or MSU?

    ReplyDelete
  6. helmi : dari Terengganu =)

    ReplyDelete
  7. Anonymous9:07 am

    Read Full Report valium for sale dublin - buy cheap valium online in uk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...