Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 21 October 2012

Team Building..jugak tentang saya yang PELUPA.

Salam uolls..

Apesal tajuk sebegitu rupa?


Hari Khamis lepas kami (staff opis) berTeam Building di Bukit Keluang Beach Resort. Mula-mula ingatkan team building kat Kem Bukit Keluang. Haru. Sebab masa sekolah dulu pernah pegi kem ngan budak-budak fardhu ain. Kat Kem Bukit Keluang tu ada asrama. Nak mandi beratur ikut turn. Haru kan. Rupa-rupanya salah tafsiran. Bukit Keluang Beach Resort la.  Cantik. Suka sangat.

Gambar gugellll.


 ********


Hari Sabtu balik rumah. Habis lenguh satu badan. Sebab lama tak excercise kan. Tiba-tiba kena belari, kena jirus dengan air laju-laju, jalan kesana-kemari, lari kesitu-sini. Badan yang manja pon terus sakit-sakit. Aouuuchhh. Kesian.

Hari ni Ahad. Kerja macam biasa. Seperti biasa en.beliau yang hantar pergi keje. Sampai opis bukak pintu kereta belakang tengok handbang dan bag laptop takde. Waaaaaaa. Kenapa i begitu pelupa. Semua dan angkut bawak turun dapur. Macam mana boleh terlupa nak masukkan dalam kereta. Aduhaii.

Terpaksala pinjam duit ngan kawan kita untuk lunch hari ni. Nasib baik handphone ada je ditangan. So, mengumumkan, hari ni saya datang opis dengan hanya berlenggang kangkung dengan bawak sebijik henpon. Kelas kannnnn.

Camera pon dalam handbag. Gambar-gambar semalam pon belum habis tilik lagi. Jadik gambar akan diupdated esok..atau lusa..atau bila-bila masa saya free..

^_______^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...