Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 25 October 2012

Feedback dari Nuffnang

Salam uollsss..

Ari tu masa mula-mula berbelog (zaman anak dara-remaja riang ria gitu) tak tahu pon kewujudan Nuffnang. Apekah. Eh. Jap. Adakah masa tu dah wujud Nuffnang? Memang langsung tak tahu. Blog adalah 'diari versi online'. Kan. Konon-konon lah. Sepatutnya ia ditulis 'diari yang sebenarnya bukan diari'. Kenapa? Sebabnya diari kita takkan bagi orang lain baca. Sorok dalam laci. Kunci laci sorok disebalik lipatan baju-baju. Atau kalau tak kongsi bilik dengan orang lain boleh simpan je bawah bantal kan. Sebabnya dalam diari tu kadang-kadang ada mukasurat yang poyo-poyo sikit. Yang versi perahsantan sikit.

Khamis
10.00am
Dalam library (meja yang biasa aku study)

Aku tak pasti ni kebetulan atau disengajakan. Tadi ehem-ehem datang kat meja aku kemudian tanya sambil bagi senyuman yang sungguh manis kat aku
'U cari buku tu kat rak mana?'
Terasa dunia ni aku yang punya..


EHEM.EHEM.
Sila pulang ke dunia nyata sekarang!!

Kenapa begitu jiwang contoh diari atas tuh??

Macam tu la. Ada ke dalam diari versi online ni mereka-mereka tulis macam tuh? Haha. Takde dah kot eh. 

Apa sebenarnya yang saya nak simpulkan?Hah??

Ok. Sebenarnya pasal Nuffnang. Lama-kelamaan bila tau kewujudan Nuffnang terus la jadik rakan Nuffnang kan. Sambil-sambil berbelog boleh menjana pendapatan. Konon jela. Padahal belog sekadar di pinggiran je kot. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan. Last-last bukit telah wujud. Terus try cash out. Kemudian tunggu feedback takde langsung. *Nangis tekup muka kat bantal*. Lagilah terasa sekadar dipinggiran. Wuuuwuu.

Kemudian tergerak hati la nak tanya pihak Nuffnang. Sebenarnya dalam masa yang sama nak tengok diorang balas tak komen si sekadar dipinggiran ni kan.

Kemudian try la SEND TICKET. Keesokannya dapat emel dari Nuffnang.

Hikss. Terima kasih atas feedback korang =)
^______^

7 comments:

  1. tahniah dah cashout yer.. iya kalau nak cashout better hujung bulan macam 30hb macam tu.. then baru dapat cek tu bulan berikutnya.. kalau tak mahu sebulan lebih baru dapat cek tau..

    ReplyDelete
  2. jah..sila la cash out ujung bulan ..kalo x lambat tungguuuuu

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:25 pm

    I have seen a lot of blogs in blogspot. What purpose do they serve? Is it possible to make money through blogs. If yes how?.

    ReplyDelete
  4. oooooh..gitu upenye!bgs jugak info jah ni.

    ReplyDelete
  5. jijah : yeke jijah..ok ok.tq.

    mama iqy : heee..orait bebeh.

    kakcik : hee..silalah masuk iklan nuffnang kakcik =)

    ReplyDelete
  6. Anonymous11:10 am

    mcm ni nk berblog jgk la..sila la ajar sy hehe..

    ReplyDelete
  7. sis : hehe..silalah awk.uplod gmbr budak2 tu..heee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...