Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 15 October 2012

Aidil - Anak buah ke-18

Salam uolls...

Sabtu yang lepas pegi rumah abang. Hajatnya nak pegi jenguk baby Aidil. Anak abang yang lahir dua hari sebelum Aidilfitri hari tu. Sekejap je. Dah besor dah dia eh. Aidil ni anak ke-4 my brother jugak merupakan anak buah saya yang ke-18. Haha. Ramaikan. Kalau semua kumpul meriah la rumah tok ki. =)

Masa sampai Muhammad Aidil Hakim sedang lena tido. Cuit dia situ, cubit dia sini pon tak bangun jugak. Bangunlah sayang, aunty nak riba neh. *Amik aura sikit. Ececehh.

Baby memang suka tido tangan mcam tu kan.

So, sementara tunggu baby Aidil bangun meh usik-usik anak dara abang. Aleya yang sangat pemalu. Dia hanya tak malu dengan sepupu-sepupu dia je. Kalo dengan mak-mak sedara ni memang pemalu la sangat.

And then...Yeayyyyyy!!!!

Aidil dan bangun...Cepat-cepat amik dia riba. Nasib baik pakai skirt. So, senang la nak riba baby. Alala..Tomeynyaaa. Geram aunty tau.

Dah nak masuk 2 bulan dah Aidil neh. Dah pandai senyum bila agah dia. Dah pandai renung orang lama-lama then senyum. Aunty rasa macam nak culik bawak balik rumah jerrr.

Hubby pulak bila nak suh dia riba terus menolak. Alasan nak ambil gambar. Ok. Pless la. Dah la amik gambar blur. Dengki tau.



Sayang Aidil...hope lepas aunty riba Aidil ni dapat aura untuk aunty riba anak sendik pulak. Amin =)


4 comments:

  1. aidil.. rindu Pok Joe x ? ehe

    ReplyDelete
  2. HH : tak rindu pon pok joe..=p

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:51 pm

    aidil..mcm aiman ms kecik kan..bdk 2 org tu mana? aiman ngan balqis?

    ReplyDelete
  4. sis : tula..mcm aiman. aiman n balqis g umah tok ma..dia takut tengok abah dia balut tangan.hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...