Para Pengikut..

Klik Me =)

Saturday, 25 December 2010

bila hati rasa tawar.

Publish via mobile. Entri sepatah dua dan tiada gambar. Harap maklum.

Korang pernah tak rasa dahaga amat, singgah kedai makan order tea o ais. Pastu berangan tea o ais yang diorder sedap dan sejuk mengalir kat tekak.

Tiba-tiba sampai air td, minum seteguk, takde rasa apa. Tawar. Tak rasa tea, tak rasa gula. Rasa ais je. Mesti rasa nak siram je mamat order tadi kan. Takpun pegi dapur sound sebijik ' korang tak gheti buat air tea ke?'

Macam tu la apa yg saya rasa. Maksudnya bukan tea o ais yg diorder tawar. Tapi hati sy yang tawar. Tawar macam tea o tak bergula. Kan tak best langsung. Heh!

Nak marking paper takde rasa, nak main game hp yg sy addict 2 pun tiada rasa. Tawar jer hari ni.. Eh? Putus cintakah?

P/S: Sesiapa boleh tak tolong belikan sy sekilo gula untuk hati?

2 comments:

  1. hahaha...
    bakpew jaja???
    mulut awak dah hilang deria ker??

    ReplyDelete
  2. ngeh2..akhirnya kamu menerjah blogku..

    yah..mulut tawar..sekilo gula xcukup rupanya.perlukn selori gula..lalala..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...