Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 15 December 2010

Saya sedang sawan. Korang pernah ke?

Pernah tak? Tak pernah kan.

Sawan dengar lagu ni. Best gila (kalau jadi artis terus kena banned guna istilah 'gila'). Dahla saya memang tergila-gilakan dia. Dengar suara dia terus sawan. Sabar je la. Sabtu lepas tengok dia nyanyi lagu ni. Berlari keluar bilik ok. Tu tengok dari kaca tv je. Kalau live mesti ternganga mulut luas-luas.

Kalau nak sawan jugak dengar lagu ni..=)

KITA SATU - SPIDER

Seringku bertanyakan
Dimanakah hatimu sayang
Kian lama ku simpan
Bersarang cinta dalam diam
Sampai bila harusku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan

Korus
Kita telah ditakdir bersama
Teman hidup di dunia
Malam siang kita jadi satu
Kerana engkau adalah milikku

Pegang tanganku seeratnya
Dunia ini berputar ligat
Mengapa harus ada sesal
Andainya tersungkur tetap bersama

Sampai bila harus ku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan .. oh ..
Satu….. wooooo..
Kita telah ditakdir bersama
Kerana engkau adalah milikku
Kerana engkau adalah milikku

~oh! macam mana la saya tak sawan tengok yang berbaju putih itu~
Dulu suka sangat dengar lagu KEKAL. Masa tengok muvie Gosok kan ada satu scene yang Tam nyanyi lagu KEKAL tuh. Sawan terus.


~Alamak, blur la pulak~


KEKAL
Tidak percaya
Dan pernah aku menduga
Kasih terpisah
Dalam sekelip mata

Sukar untuk dimengerti
Berat untuk difahami
Mengapa mawarku berduri

Kau pelangi mengiringi gerimisku
Kau.. kau di dalam hatiku
Kau dalam ingatan
Kau sebagai kasihku
Kekal sepanjang zaman

Kira kau dan aku
Satu hari nanti
Akan bersatu

Biar terbakar jiwa di perjalanan
Ku bersumpah
Akan pulang ke pangkuan

Kau cahaya menyinari duniaku
Kau kekal di dalam hatiku

Kau dalam ingatan
Kau sebagai kasihku
Kekal sepanjang zaman
Kira kau dan aku
Satu hari nanti
Akan bersatu ( 2X )

ok. nak pegi sawan dengar lagu nie repeat banyak2 kali. Bye.

2 comments:

  1. Rajinnya updte blog encik :P
    ni,lagu ni dah lame kan, bru nk sebarkan. first time dengar lagu kita satu kat radio, then baru spider promote album baru kat separuh akhir ajl.

    * Setakat ni lagu yang anem ngah sawan -belum ada.

    * yang anem tau,adik anem je ngidap sawan.

    sekian.
    *suka tengok akak, rajin tul updte,anem satu entri tu pun, berpeluh2 fikir. all the best sis :)

    ReplyDelete
  2. hee.yup.dah lame kn.cume bru share kesawanan kt blog.heh..

    *kdg2 je anem.mcelah2 ditgh kesibukn.nk jnguk blog org len semput2 mase.jd jnguk blog sendiri suda.hee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...