Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 12 December 2010

Henfon adalah kekasih ke-2.

Jadi mungkin ini last entri sebelum entri seterusnya selepas seminggu atau dua minggu akan datang. Adakah?

Heh! Bold dan underline skit statement atas tu. Mentang-mentang dah ada kelonggaran sikit terus berblog yer.

Hari ni sila kesian kat saya. Saya tertinggal kekasih kedua dirumah (kekasih pertama tertinggal dalam hati. Ceewah). Yer. Kenapa hari ini begitu terasa hidup macam tak stabil jer. Inilah 1st time tertinggal kekasih kedua dirumah. Terus haru biru nak cal student, mentee.. Nasib baik balik rumah, cek hp takde panggilan penting.

P/S : Pengajaran untuk hari ini jangan last minute nak g opis baru nak cas henpon!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...