Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 26 November 2013

Cerita seram.

Salam uollss.

Saya ni suka jugak tonton citer seram. Cerita hantu ke atau yang sewaktu dengannya lah. Tapi stok-stok citer zombie ganas cincang mencincang tu aiolls tutup mata dengan tangan la. Memang takot nak tengok. Time nak sampai part kejam je tutup muka pastu dah takde sibuk tanya asben apa berlaku tadi? Dia bunuh ke? Huahaaha. Nak tau sangat kan. Tengoknya takooot.

En.beliau ni hobinya suka tonton muvie, so aiolls ni terpaksa la berhobikan mengumpul filem-filem untuk dia tengok. Isteri mithali sangat. Haha. Kadang-kadang sampai kul 2-3 pagi dia tengok muvie. Hari tu tengok citer Highland Tower. Mak aih. Seram tak hingat. Pastu mula lah takot nak pegi toilet *_____*. Takot nak pegi dapur!!

Malam ni dia bukak citer seram lagi. Sinister ke hape ntah tajuk dia. Takde la seram sangat. Bagi tiga bintang je keseraman tu. Pastu time nak kuar scene seram terkejut terus menyorok belakang suami itew. "Takutnyaaaa , janganlah keluar rumah, cepat-cepat masuk dalam rumah". Haha, kau dah kenapa mengalahkan pengarah pulak. Pastu asben pandang pelik.

"Dia berlakon je la. Dia keluar rumah tu penuh orang dengan camera man, pelakon lain, pengarah semua ada. Tu pun nak takottt" 

Choiii betol asben ai. Ai baru nak feeling takot menyorok belakang dia. Hahhaha.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...