Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 7 November 2013

Mabuk.

Salam uollss.

Gigihnya saya post entri secara manual bukan schedule pada jam 1.00 pagi ini. Muahaha. Hari ni tido lewat gigih nak siapkan kerja sekolah. Nasib baik la kerja mudah jer kan. Terus wassap opismate bagitau kerja senang sangat.

"Macam best jew buat"
"Macam senang jew"

Hahaha. 
MACAM NAK KENA LEMPANG JEWWW..

Pastu bagi nak naikkan semangat buat kerja saya dengar lagu-lagu Abang Tam. Ada kena-mengena ke ha korang? hehe. Pastu nyanyi kuat-kuat lirik ke laut la kan. Orang sebelah tengok kelip-kelip mata.
 " Bini aku ni dah kenapa" Haha.


Pastu kalau dengar suara Abang Tam mesti ingat kat beliau. Heee. Dulu memang gilew kat Spider. Now dah tua jadi binik orang ni sedor diri sikit eh, heee. Tak boleh nak beria-ria sangat dah. Tak boleh nak tunjuk over sangat kan.

Tapi kenangan yang ini satu tetap akan dalam ingatan sampai bila-bila..Heee..


K. Gudnite. Hope Abang Tam masuk dalm mimpi malam ni. Bhahaha..


7 comments:

  1. tam spider1:07 pm

    Salam Saudari hafizah.


    terima kasih sebab sntiasa support tam dr dulu smpai skrg. :D


    ReplyDelete
  2. woww..tam folow blog awk k..suh ye folow blog kitew etek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.terharu ai kak na kalau btol abg tam yg komen.

      Delete
  3. pewwiiittt kemain suka tam spider!

    tu dia... abam tam spider komen... hahahaa :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...