Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 10 February 2014

Happiness is here.

Salam uollss..


Saya ni kan ada habit suka stalk instagram tengok bebudak-kekanak-bebayi yang comel tau. Aihh. Rasanya setiap kali klik icon instagram tu mesti search ig mak bapak diorang nak tengok keletah kanak-kanak neh. Kat facebook pon ada jugak, tapi biasanya kat Instagram la. Sebab kat Instagram ni ada video skali.

Meriah wall instagram kita dengan kanak-kanak ni.

Ya Allah hai comelnya kanak-kanak kan. Suci murni. Best pulak jadi diorang (kanak-kanak). Gelak sorang-sorang saya neh.

Anak blogger, anak kawan, anak artis...

Opi
Dre
Afia
Anaqi
Arjuna
Amaani
Aleesya
Izara Balqis
Keisha Laila
Hakimi Zaim
Kayla Elayna
Fiska Medina 
Fathina Sofea 
Danish Harraz
Ryan Sky Dalton
Sienna Kasyafani

Dan  ramai lagi lahhh!!



Sure dari list nama tu pon korang dah terbayang-bayang muka comel diorang kan.

Semoga kanak-kanak ni membesar sihat cergas cerdik dan menjadi kebanggaan ibu ayah mereka.

Aamiin =)







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...