Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 17 April 2014

Gambar penuh kontroversi

Salam uollss.
Blackout la pulok hari ni. So pegi menumpang department orang lain. Huhuhu.
Hari tu saya post sekeping gambar masa pegi bbq with student. Masa post tak perasan pulak gambar tu. Bila dah masuk dalam fb n ig ada la kawan2 wassap and pm tanya.
"Awak nampak berisi la. Ada apa-apa ke?"
"Dah preggy ke awk?Alhamdulilah"
Terus rasa macam owh, alah, hurmm, errr..terus delete kat fb. Kat ig masih ada.
Yang sebetulnya ia tidaklah seperti yang anda nampak, ingatkan atau bayangkan. Saya masih belum punya rezeki yang diidamkan dua tahun itu. Mungkin efek lighting, angin atau baju sendiri.
Terima kasih kawan-kawan yang bertanya, itu tanda anda sangat care tentang hal saya. Semoga Allah murahkan rezeki anda, rezeki saya juga.
Aamiin.

8 comments:

  1. Tu doa dari kawan-kawan awak... :)

    ReplyDelete
  2. Sy juga masih menunggu rezeki :) dah hampir 2 tahun. Takpe insyaAllah ada rezeki kita. aamiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikin : insyaAllah dear. Nanti sampai turn kita pulak.

      Delete
  3. InsyaAllah... semoga rezeki itu milik kita :")

    ReplyDelete
  4. oh inilah pic yg abg f ckp , U dah dah ade ke? itu yg die tnya sy.. kata2 tu kan DOA.. semoga kata2 tu menjadi kenyataan tak lama lg.. AMIN

    ReplyDelete
  5. my sis : abg f pon perasan eh.heee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...