Para Pengikut..

Klik Me =)

Saturday, 17 May 2014

Hadiah hari guru.haha.

Salam uolls..
Dah kenapa awal-awal tajuk dah gelak kan. Haha.
Hujung minggu ni plannya tak nak pun balik Dungun. Tapi ada la seseorang tu beria call suruh kita balik. Hehe. Alasan baik punya. Padahal kalau ikutkan hari-hari nak balik. Muahaha.
Sampai je rumah, en.beliau terus bawak lari kereta kita. Nak bawak pegi baiki katanya. Tak habis-habis lagi baiki.
Balik je dia ajak masuk dalam kereta. Yeayy. Kereta dapat gadjet baru. Tq asben!!! Asben ni dia tak update sangat gadjet-gadjet teknologi mobile dan sewaktu dengannya. Tapi sebut pasal kereta ni memang tak pernah kalah la. Sampai kita yang dulu tak tau sangat pasal kereta pun dah berjangkit dengan dia.
Nampak keta kaler cantik je terus snap gambo, nampak rim lawo je jatuh cinta. Tapi nak isi angin tayar serah kat asben. Bhahaha.
Tq sangat asben. Jaga kereta saya macam kereta awak. Beli perfume kereta saya bila perfume habis, bawak kereta saya pegi basuh kat car wash. Tolong pam tayar sentiasa. Tolong isi minyak sentiasa. Hahaha. Dan tak lupa tolong membebel pasal kereta sentiasa. Hahaha.
Pastu tanya en.beliau..
"Ni hadiah sempena hari ibu ke b"
"Tak lah. Sempena hari guru. B kan anak murid syg"
Kahkah. Terima kasih again asben. Moga Allah murahkan rezeki awak sentiasa. Aamiin.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...