Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 25 October 2011

Surat untuk ex-boyfriend.



Salam x-bf.


Saya tahu awak takde belog kan. Dan saya harap awak tak tahu kewujudan belog saya. Melainkan kalau awak gigih stalk page FB saya. Tapi saya yakin tak la. Macam dah takde kerja lain awak nak buat kan kalau awak gigih stalk info saya.


Malam tadi dapat msj senyum dari awak. Alamak. Kalau awak baca konpem awak tahu awak yang dimaksudkan. Tak jugak. Bukan awak sorang je yang hantar msj senyum kat saya malam tadi. Ok. Sambung pasal msj senyum atau simbol =)

Beria-ria awak senyum kan. Hepi semacam je. Terus saya dapat mengagak. Awak bakal jadik ayah kan? Haha. Tepat. Tapi tepat yang terlambat. Sebab dah 3 bulan wife awak pregnant.
Tahniah awak. Kan saya dah cakap awak akan kawin dulu. Tengok dah nak dapat anak dulu dah. Psst. Kalau anak awak laki kita jadi besan nak? Haha.


Hmm. Bulan lepas terjumpa awak kan. Akhirnya awak kenal en.beliau saya. Terjumpa tengah-tengah jalan kat bank. Tapi nak tegur macam kekok je kan. Jadi tegur dengan senyum je la. Hmm. Tak sangka pulak malam tu awak msj and say something. Tapi nak buat macam mana. Tuhan dah rencanakan semua. Tapi suka. Kita tetap jadi kawan kan. Macam masa mula-mula kenal kita kan kawan. Harap kita akan jadi kawan sampai bila-bila.


=)






6 comments:

  1. ishh, tiba2 teringat kat ex, sama je cerita, huhu..

    ReplyDelete
  2. Alin : heee..sama eh.

    ReplyDelete
  3. HH : kenapa kau menangis disini?

    ReplyDelete
  4. encik ex kite taknak kawan ngan kite dahh.. mentang2 dye tengah bahagia. huh!

    ReplyDelete
  5. Eyda : biarkan dia bahagia eyda. nanti eyda akn jumpa kebahagiaan eyda pulak.=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...