Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 23 October 2013

Eskrem penenang jiwa.

Salam uollss.

Hari tu balik dari umah mil kami tak balik ke rumah terus. Sebab plan nya nak pegi Giant beli barang basah skit. Tapi kereta en.beliau tak masuk jalan ke Giant la pulak tapi masuk jalan nak balik rumah we olls. Ai macam. Eh, dia ni tak ingat ke nak ajak pegi beli barang dapur. Takde apa dah dalam peti ais tu.wuhhuu.

Rupa-rupanya nak pegi makan sotong celup tepung. Ai is seronok sangat. Boleh la kita order eskrem kesukaan. Theheehee.

ABC jagung. Kalau yang biasa takde eskrem. Ni yang spesel ada eskrem. Sedap sangat. Kalau kawan lama lalu sebelah tak sedar dah. Saya ni macam hantu abc eskrem la. Suka sangat makan abc ni. Hehehe.


Mula-mula nak order udang, tapi saya kan tak makan udang, so kita order sotong jer.


Hahaha. Gigih hirup abc.



Okey. Kepada suami terchenta terima kasih sudi menaikkan lemak-lemak saya. Ehemmm. Sebenarnya sebab awak nak pujuk bini yang merajuk kan =p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...