Para Pengikut..

Klik Me =)

Saturday, 26 October 2013

Kleenex Share The Softness.

Salam uolls..

Semalam balik rumah mak tengok kakak duk belek-belek rak kat dapur. Tempat mak biasa letak surat-surat kami. Maklumlah pape surat menyurat guna alamat rumah mak lagi. Eh, rupanya ada parcel untuk kita. Pelik jugak. Dari sape? Takde beli pape online pon, takde join peraduan apa pun akan. So, saya bajet ada sesiapa promote apa-apa pastu bagi trial set sebab parcel tu takde la tebal sangat.

Tengok alamat syarikat tu macam penah ku lihat tapi di mana ya???

Bukak tengok ada surat dari kompeni tersebut.

Congratulations bla bla bla...

Eh, eh, rupanya aiolls menang Kleenex Share The Softness. Pastu terus fikiran duk berputar ligat langsung tak ingat bila saya join peraduan Kleenex nie. Rupanya ada dulu saya pernah join kat FB. Tak tahu pulak ada hadiah, ingatkan suka-suka jer. Thehehe. Saya join sebab suka dengan kata-kata tu nak jadikan cover page kat FB. Thehehe. Kalau tahu ada hadiah ai join banyak-banyak kali. Muahaha.

Ni la contest tu.


Saya dapat yang daily prize jer. Dapat facial tissues. Lembut sangat. Sayang nak guna. Heheehe.


Pastu dapat postcard dengan kata-kata penyuntik semangat. Wahhh gitu.




Pastu sayang nak buang. Kenangan kan. Terus tempek dalam album. Yelah album sampai basi tak cuci-cuci lagi gambar kawen kan. Kita tempek je poskad-poskad tu semua.
 


Tq Kleenex. Walaupun dapat simple & small gift diriku sangat gembira =D

Ni la yang bagi kemenangan pada saya ...

 

 

2 comments:

  1. wahhhh tahniah2.. rezeki tu..simpan wat kenangan kan yunk

    ReplyDelete
  2. Jijah : Hehe. Gift kecik je yunk. Tp simpan wat kenangan =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...