Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 28 May 2015

Lapar tak bleh blah.

Salam uollss..

Mungkin sebab tak alahan jadi saya asyik lapar je rasa. Pagi kalau dah breakfast kat rumah, dalam kul 10 kang lapar balik. Kadang-kadang saya abaikan je rasa lapar tu. Tak pun minum air masak. Kurangla rasa lapar. Nanti kan kul 12pm memang perut mencucuk gila lapar. Lunch makan awal la. Biasanya tapau nasi berlauk.

Balik kerja karang dalam kereta dah berdondang sayang dah perut neh. Kalau dulu bleh je skip dinner or makan roti biskut ke. Now dah tak bleh. Nak nasi jugak. Balik keje dah lewat, kadang jam 7.00 malam baru sampai rumah. Lepas isyak baru nak start masak. Dan terjadila makan lewat malam. Sampai kadang kul 10.00 malam baru makan nasi. Pastu nak tak nak kena la exercise skit. Nyapu rumah ke, jogging setempat ke. Hehe. Kul 11 dah ngantuk..dulu bleh lah berjaga sampai kul 12.00, kul 1.00 pagi. Sekarang kena paksa diri tido awal, nak bangun awal masak breakfast pulak..

Okey tu je nak membebel..daaaa..
Semoga awak sihat sejahtera kat dalam yer..

2 comments:

  1. Baby yg lapo :-)
    Nak membesar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...itulah..baby yg lapo agaknya =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...