Para Pengikut..

Wednesday, 4 June 2014

Hadiah kawen after 2nd anniversary

Salam uollsss.

Semalam kat opis ada x-schoolmate call kata nak jumpa nak bagi something. Wahhh..lama tak jumpa beliau. Yelah cuti sekolah kan cikgu-cikgu cuti lah, so dia balik kampung dapat la jumpa ai. Eksaited jugak. Weolls rapat sangat masa sekolah menengah. Rapat sampai dia selalu datang rumah saya. Kalau ada kenduri abang kakak memang selalu jemput dia dan family. Even raya pun ada family dia datang. Tapi masa form 4 dia pindah. Lepas tu kitorang dah jarang contact. Tapi still keep in touch kat hp dan fb.

Dia sampai je ai turun cecepat. Sembang sekejap jer, tanya khabar. Rupanya dia dah pindah balik Terengganu. Takpe, nanti ada kelapangan saya terjah rumah awak eh Deela.

Terharu sangat rupanya dia nak bagi hadiah kawin. Masa kawin dia tak dapat datang. Touching ai. Tengkiu sangat Deela. Dah la bagi blender. Patotlah tiap kali saya nak beli blender je mesti tak tercapai impian tu. Rupanya ada rezeki Allah sampaikan melaui orang lain

TQ TQ TQ TQ TQ. Eh, brape kali nak ucap TQ neh. Heheee.


Terima kasih Allah sentiasa kirimkan kawan-kawan yang baik buat saya. Semoga Allah murahkan rezeki awak dan keluarga sentiasa Deela =)

3 comments:

  1. alhamdulillah...rezeki..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..murah rezeki.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...