Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 24 November 2011

Jom join peraduan TAK NAK merokok!

Salam uolls.

Katakan TIDAK pada merokok (Tetiba)

Hmm. Korang ada idea tak macam mana nak buat someone tu stop smoking. En.beliau i ni tak tahu la janji nak stop smoking sampai sudah tak stop jugak. Katanya kalau dah stop smoking nanti berat makin naik. Tak mau gemuk macam dulu. Betul ke smoking leh mengurangkan berat badan? Ye ke? Habisla semua orang gemuk nanti start smoking untuk kurus. Muahaha. Don't blame me.

Ok. Lupakan tentang itu. Mari join PERTANDINGAN FOTOGRAFI 'TAK NAK MEROKOK!' anjuran Kementerian Kesihatan.

Hadiah lumayan uolls.

Dah nama pertandingan fotografi, tapi nak ambil gambar apa wei??

Gambar yang diambil haruslah menyampaikan mesej Tak Nak Merokok tanpa melibatkan sebarang rokok mahupun kotak rokok. Ok. TANPA MELIBATKAN SEBARANG ROKOK MAHUPUN KOTAK ROKOK. Errrr..Asap rokok pun tak boleh ke?

Jom kita sokong kempen dengan menyertai peraduan neh. Pertandingan berlangsung dari 22 November 2011 sehingga 10 Disember 2011. Masih ada masa dua minggu lagi. nak tahu lebih detail sila kelik. [LINK] 

Peewit. Tetiba promote pertandingan kan. Muahaha.





2 comments:

  1. incik tunam sy pon x brenti2 lg mrokok. haish!

    ReplyDelete
  2. Dida : Halamak. sama la kamu. Nk wat gane yerp?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...