Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 1 November 2011

Kawan di Facebook itu ikhlas ke tidak?

Salam uolls.

Gambar sekadar hiasan
Hmmm. Bukan nak menyombong bukan nak berlagak ke hape. Tapi serius saya kureng suka kalau nak jadi kawan tapi harus melalui message (fb). Macam nak sembunyi-sembunyi kawan like "kalau boleh aku kawan dengan kau ni aku tak nak orang lain tahu pun, dats y aku message je"

Macam nak kawan tapi skema gileww siap hantar message segala. Owwhhh. Tak boleh terima.

Tapi lagi tak boleh terima kalau hantar message nak ajak kawen. Kau gilewww ke hape??


Gambar sekadar hiasan






6 comments:

  1. Anonymous12:15 pm

    bia betol ??????

    gerunn i ..

    sape sape?

    ce cite ce cite..

    NExt entri Plis..

    Hahaha..

    hafizhafizol.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sy jg pernah mcm ni...malah ade yg lebih dr itu...siap bagi sy pathway ank nak byk mane...nak stay mane bila kami dh kawen n bla bla bal..padahal sy tdak mengenali itu org.

    ReplyDelete
  3. HafizHafizol : haha. i dah delete dh.dh block user dh.i rasa dia salah org kowt.

    ReplyDelete
  4. Die : lol.kamu lg dasat la.

    ReplyDelete
  5. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..gelemer u!!!!

    ReplyDelete
  6. Mama Rifqy : haha.glemer kan i!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...