Para Pengikut..

Klik Me =)

Saturday, 20 July 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

Salam uollss..


Now mood bergiveaway sangat meninggi. Ada jer giveaway bertempek kat blog mana-mana laju jer saya nak join kan. Theehe. Ni adalah Giveaway dari si cantik molek Nisakay. Masa kawin hari tu si Nisakay ni ada datang wedding saya. Hikss. Tapi tak ingat nak snap pic guna camera saya. Guna camera Nisa je. Ntah Nisa ingat ke tak ntah. Hee..Ok. Siapa nak join jom. Sehari je lagi due date neh. Macam-macam sponsor ada tau.

Klik url dibawah untuk join!



Wish me luck!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...