Para Pengikut..

Thursday, 10 April 2014

Hang out bersama famili mertua.

Salam uollss.

Dah shopping baju raya ker? heheehe. Eh, puasa tu dah habis ganti ke sibuk ngan baju raya tuh. Hahaha. Tahun ni raya pertama plannya di rumah mak saya. Raya kedua balik rumah mertua. Jadi jom kita beli kain pasang boria untuk raya kedua. Nasib baik la ada lagi tukang jahit nak ambik. Hantar kat bakal biras untuk jahitkan. Buat mini kurung jer. So, berborialah kita raya kedua yer.

Hari Sabtu kitorang yang pompuan ni kuar jalan-jalan, shopping. En.beliau kerja. Takpe jugak. Bebas sikit kami yang perempuan neh. Hehe. Masak siap-siap untuk makan tengah hari then keluar. Ma survey langsir. Alamak. Aiolls pon baru teringat nak kena beli langsir jugak untuk rumah sewa.


Lepas siap shopping baju raya ma ajak pegi KFC. Ma nak belanja. Yeayyyy. Ma cakap "Takpelah Kak Long dah belanja baju raya, ma belanja KFC pulak" Tengkiu ma. Lepak-lepak KFC pulak.


Hehehe. Comelnya ma ngan Ateh.

Kak Long ngan Kak. Ehemm. Dua-dua dah unavailable.


Ko dah kenapa kan. Makan bege jer mesti habiskan roti dulu baru makan part daging. Heee..Terasa nikmatnya lah makan style macam tuh.

All of us. 

Terima kasih korang luangkan masa dengan Kak Long, sudi layan kerenah Kak Long. Heee. Alhamdulillah, even taun ni berPJJ tapi rasa hepi sangat sebab dapat jumpa famili mertua olwez. Dapat gembirakan mereka. Kan, korang gembira Kak Long balik kan. Thehehe #moodperasan

5 comments:

  1. sihat teh KAK LONG lenin.. geram nak cubit pipi KAK LONG

    ReplyDelete
  2. Blogwalking.

    Jemput join =)

    Hadiah : Produk Herbalife, Naked 2 eye shadow, BAP cap, shawl sugarscarf dan banyak lagi

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hafiz Hafizol : Hamboihhh..nampak sangat dengki saya makin comel. Haha.

    ReplyDelete
  4. best jgk pjj awk eh.. leh slalu balik jupe mak mertua kan.. hargailah mereka selagi masih ade..

    ReplyDelete
  5. sis eyta : tu la. InsyaAllah awk =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...