Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 17 March 2013

Kemaman..here we go.

Salam uollss..

Selamat pagi semua..eh, ni bukan pagi hari ini. Tapi pagi Isnin yang lalu. Kami bersama sebuah bas telah ke Kemaman. Ada tiga aktiviti serentak nak dijalankan. Harap semuanya enjoy dan gumbira. Eh, boleh tak malas nak elaborate panjang-panjang*mood jari sedang sakit*.

Errr..tapi kalau masa tengok gambar tiba-tiba mood jadi rajin boleh je kan..

Eh, boleh tak nak jadi testimonial untuk produk skincare??Haha. Haruslah tak kan. Sebab itu adalah muka plastik hasil pengubahsuaian oleh kecanggihan aplikasi. Jadi jangan mudah terpedaya kalau ada iklan cakap guna skincare tu 12 hari berkesan. Buk!! siap ada testimoni gambar muka licin tanpa cela yang sangatlah 80% berubah dari asal. Itu kita mungkin tertipu oleh kecanggihan aplikasi camera.
Ok. Saya cakap MUNGKIN.

So aktiviti pertama ialah industrial visit ke kilang oil & gas. Banyak maklumat dan pengetahuan berguna yang kami dapat sepanjang talk tersebut. Eh, korang jugak kan? ke masing-masing tido?




Aktiviti kedua adalah berBowling. Lama sangat dah tak men bowling. Tapi kali ni saya tak main pun. Just bagi tepukan dan dorongan. Ewahhh..Masing-masing tunjukkan kad matrik dapat la harga pelajar.




Sempat lagi shopping baju sehelai.

Hye Yana =)


Aktiviti terakhir bercommunity servis di pantai Kerteh. Wah. pestime ke pantai neh. Syiok jugak. Tak ramai orang. Next time boleh terjah lagi. Wink. Wink.


Ini adalah pertembungan air masin dan air tawar. Alhamdulillah saya berpeluang lihat sebab rasanya lama sangat dah saya nak tengok secara realiti.


Mak student belanja sata yang dijualnya. Mekasih =)


Alhamdulillah ketiga-tiga aktiviti berjalan dengan jayanya. =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...