Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 4 February 2015

Jalan-jalan di Pantai Kemasik.

Salam uollsss..
 
 
Tak habis lagi story weekend yang lepas. Lepas menerjah Romantika dan makan nasi kukus adik ipar merengek ajak pergi Pantai Kemasik. Oklah. Lama sangat tak pergi Pantai kemasik. Alang-alang dah sampai Kerteh pon jom lah pergi sana. Singgah kejap je pun. Ambik gambo rehat kejap terus balik. Dah lewat petang sangat pun. Kang ayah mertua bising kena tinggal lama-lama. Heeeee.
 
Pantai Kemasik cantik sangat. Masa ni ramai sangat orang. Parking pon padat. So, kitorang pegi tempat yang tak ramai orang. Just nak ambik gambo je pon. Kitorang kan kaki bergambo. Asben dah pening dah tengok mak, isteri ngan adik-adik dia. Thehehe.
 
 
 
Anak mak sangat ni. Kadang-kadang kalau isteri ada pon suh mak jugak buatkan air. Huwaaaa. Okeyy, isteri pasrah jer.
 

 
Hehe..menantu hantu ke menantu mithali.
 
 
Huwaaaa. Tak sanggup tengok diri sendiri dah kembang semangkuk. Huwaaaa.


 
Ni apa yang lucu sangat ni ha ma??

 
Dialog laki bini:
B, nak duit 2k nak g shopping.
2k takdok 20sen ada.nah g main jauh2.
 
Okey, dah lewat petang jom lah balik. Jauh lagi kita nak sampai ke Dungun. Nak maghrib baru sampai rumah.

 
Daaaa...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...