Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 2 February 2015

Dua kali terkejut. Dua kali speechless.

Salam uollss..
 
 
19 Januari yang lalu. Entri basi pon ada saya kesah. Pagi-pagi dah ada coklat atas meja. Wah kecintaan kita sangat ni. Tq opismate. Sweet sangat awak Saibah =)
 
 
Pastu opismate plan dengan student buat suprise besday party. Konon-konon nak jumpa student mengejut. Pelik jugak. Apesal kak siti ni sibuk sangat kemari-kemari. Tapi langsung tak dapat kesan bau-bau kek kan. Pappp!!tiba-tiba blackout. Pastu masing-masing ramai-ramai masuk nyanyi lagu besday bawak kek dengan tiga batang lilin. Huwaaaaaaaa..Puan Fizah is touching sangat.
 
Tengkiu semua!!


 
Alahhh..Apesal buh tiga lilin. Kita baru umur 19 tahun tau. Hikss..

 
 
Mekaseyyy semuanyaaaa!!!

 
Dapat gift comel-comel lagi. Macam tuan dia comelnya tau tak.

 
Kemudian keesokannya lagi ada kejutan jugak kat opis. Department kita yang kecik molek tuh buat kejutan lagi. Pagi-pagi nak masuk bilik tengok gelap semacam ke. Apasal semua lambat ke hari neh. Biasa kita paling lambat. Heheh.
 
Masuk ke bilik bukak lampu, nah bergema lagu besday dari tiga suara. Hehe. Comel sangat tersembunyi celah-celah lemari. Nasib baik tak masuk dalam almari je korang neh. Thankz. Kek sedap sangat!!

 
Tengkiu semua. Buat saya rasa dihargai sangat berada disini =)
 
 
 


4 comments:

  1. alahai Alhamdulillah rezeki.. sweetnya kawan-kawan fiza..happy belated birthday.. semoga sentiasa dibawah lindunganNya=))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti, Alhamdulillah..rezeki Allah bagi dapat kawan2 yang baik hati =)

      Delete
  2. Tggu surprise dari kite pulak eh . Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH, woowwwwww...tak sabar aiollsss =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...