Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 18 February 2015

Kisah suami isteri - Kenangan menggeletek hati.

Salam uollsss..
 
 
Lamanya tak mencoret disini. Sibuk sangat kerja kononnya. Bukak blog pon sempat jeling-jeling sepintas lalu. Nak ajak jari menari-nari atas keyboard pon tak sempat menyempat.
 
Weekend yang lepas asben balik. Adik ipar, Ateh pon ikut sekali. Ada satu malam tu kitorang keluar ambil angin lepak kat Pantai Batu Buruk. Biasalah weollss. Macam-macam cerita la keluar. Pastu macam mana ntah sekali terkeluar cerita masa kitorang mula-mula kapel dulu.
 
Ateh : Ingat lagi abang (asben) masa dulu-dulu. Nak ngorat Kak Long (me). Konon nak tunjuk jiwang sangat lah bagi ayat-ayat romantik tapi copy lirik lagu.
 
Bhahaha. Kan dah kantoi..
 
Asben : Hahaha. Padan muka, nak sangat jiwang kan. Kira ok la bagi jugak lirik lagu pun.
 
Kikiki. Perempuan kan suka sangat bagi ayat panjang berjela-jela puitis kononnya. Eh, ke saya jer??haha. Pastu kalau kekasih tak reply mulalah nak merajuk. Hoihh..orang sibuk kerja mana ada masa nak layan ayat-ayat puitis ko. Hahahh.
 
Pastu bila merajuk sebab kekasih tak reply ayat bunga-bunga (hahahha..pun ada kerrr) terpaksalah kekasih taip ayat panjang lebar..barulah senyum sampai telinga.
 
Then satu hari tu saya dengar radio..eh, macam kenal je lirik lagu ni. Macam pernah dengar. Cisssss, copy lirik lagu rupanya.

 
 
^______^
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...