Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 24 February 2015

Mr.DIY di Kuala Terengganu.

Salam uolls..

Mr. Diy ni baru bukak cawangan kat Kuala Terengganu. So aiolls ni suka la masuk kedai macam tu. Eh,bukan saya je la. Korang pun kan. Buat-buat tak ngaku pulak. Pastu mulalah berkenan yang itu, berkenan yang ini.

Hari tu, time lunch hour saya keluar ngan opis mate. Habis lorong saya terjah. Dari kelengkapan dapur, alat tulis sampai lah aksesori kereta. Ni kalau ajak asben mesti teruja sangat neh.

Cantik sangat alas kaki ni. Bulu-bulu bentuk love lagi.



Kali ni beli alat tulis je. Tupun ada yang takde dalam list. Tapi dah rasa ia keperluan beli lah jugak.



Aksesori kereta ada jugak. Ni kalau masuk ngan asben kat pintu kedai dah berpisah. Awak g sana, kita g sini. Nanti siapa siap dulu cari lah. Hehe.



Ikutkan banyak lagi alat tulis lain nak beli. Tapi nafsu semua tu fizah, nafsu. Dan-dan bisik kat diri sendiri kan.



Tak tau apa motif beli notebook hijau ni. Tapi saya suka design kulit dia. Bleh tulis diari kot. Habis yang diari kau 2-3 bijik kat rumah tu apa??Ehehe.



Tak sabar tunggu asben balik nak menerjah lagi. Banyak list bermain di benak fikiran ni. Haha.




4 comments:

  1. yan pon kalau pi diy tak pernah laa keluar tak bawak beg plastik.. mesti ada je yg nak dibelinya.. hahahaha.. permainan untuk anak murah..flashcard lagi lah murah dr kedai lain.. sukeee sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yan..hehehe..tau takpe. disetiap lorong tu ada je iza berkenan..hee.

      Delete
  2. besnyaaaa. nanti balik ganu nak p. hahaha. padahal kat kl pun byk kedai ni tp x penah g.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rina..hehe..nanti balik datanglah terjah.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...