Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 22 April 2013

Langit Lukisan Alam

Salam uollss..

Saya suka ambil gambar langit. Sebab kadang-kadang ia nampak seolah-olah macam sebuah lukisan. Yeah of cos kan. Lukisan alam dari Yang Maha Pencipta ALLAH.

Alhamdulillah.

Kalau dalam perjalanan kemana-mana even balik kerja hp sentiasa di tangan. Bukan update status fb ke hape tapi standby kot-kot berpeluang untuk tengok lukisan yang santek kan. Kadang-kadang kalau lukisan sangat santek mengujakan sampai berkeping-keping snap view yang sama. Owhhhh.

Pastu kalau kebetulan jumpa langit cantik pastu masa tu takde camera, hp out of batery terus rasa macam sakit hati sangat-geramnya-sampai nak marah kat orang sebelah. Haha. Hoverrrnyaa.

Nanti kalau en.beliau godek-godek gambar mesti dia cakap "Takde gambar lain ke nak ambik, gambar langit pun ambik??"
"Eh, sukatilah, i kan orang seni"...ahaha..tiba-tiba seni jadi alasan kannnn..

U stress ke i asyik ambik gambar?
Haha. Sila bagi peluang kat pencinta alam macam i.

PERHATIAN!!
Gambar-gambar dalam entri ini adalah super banyak.
Selamat menjamu mata.















































































Untuk mengundi gambar kesukaan anda sila taip VOTE dan hantar ke 12345.

Haha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...