Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 1 April 2013

Car Video Recorder UNTUK DIJUAL (For sale)

Salam uollss
Malam tadi en.beliau balik tunjuk satu barang baik punya. Ni kawan dia yang jual dan suh en.beliau promote. Tapi nak buat macamana isteri beliau tak reti sangat nak jadi salesgirl bawak beg jumpa orang kat public keluarkan barang pastu pujuk itu ini. Kihkih. Citer kat belog suda.

Car Video Recorder

Ehemm. Tak tau apa nama saintifiknya. Tujuan utama untuk rekod video terutamanya untuk pengguna kereta.En.beliau cakap terlewat kawan dia promote barang neh. Kalau awal-awal lagi dia dah beli boleh set dalam kereta saya hari tu pastu kalau berlaku sesuatu boleh dijadikan bahan bukti siapa bersalah sebenarnya kalau berlaku eksiden. Jadi tak timbul isu sebab haku kereta hakulah yang kira bersalah sebab haku vehicle yang lagi besar kan. Eh, sabar je la. Tuhan je tahu tau (tiba-tiba emosi pulek).

Ehem. Tulah emosi terlebih. Tak bleh jadi salesgirl in public. Muahaha.

Ok. Mari cakap pasai video camera ni pulak. Sebenarnya bagus jugak memilikinya sebab kita tahu malang tu tidak berbau. Ia boleh dijadikan bukti kalau berlaku sesuatu kan.

Inilah rekabentuknya :


Ni tapak dia. Boleh lekat kat mana-mana.

Ada pelaras boleh laras. So, boleh lekatkan kat dashboard, tepi tingkap kereta atau kat mana-mana yang rasa sesuai. Ia melekat kuat-kuat jadi video yang diambil tak goyang dan goyah. Hehe.

Ni pulak pelaras untuk bagi skrin video recorder tu dalam pelbagai sudut yang kita mahukan.


Pandangan hadapan.
Tu port USB. Nanti akan dapat sekali ngan USB wire tuh. Ape nama saintifik dia eh? Haha.

Memori. Yeah. Ofkos lah kena ada memori kan. Memori tersedia 4g. Memori ni besar. Boleh terus sumbat kat laptop yang ada memori case.

Peace no war.


Ni pulak bateri. Macam bateri henfon tuh. Nanti akan dapat charger sekali. =)



Okeh tu jer. Hiks. Sebarang pertanyaan sila terus contact en.beliau di talian :

014-5001778 (Iwan)
Harga : RM220

P/S : Nanti bagitahu la korang dapat tau dari isteri beliau.
Mane tahu dapat less ke kan. Kan. Kan. Muahaha.

[Untuk perhatian :Produk nie bukan sepenuhnya dari en.beliau. Tapi dari kawan beliau. Beliau tolong promote je. K. Bai]








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...