Para Pengikut..

Klik Me =)

Friday, 12 April 2013

Sate gebu-menggebu.

Salam uollss..

Seperti biasa en.beliau ambik dari opis pastu balik umah mak. Dah seminggu tak balik rumah mak rasanya. Sembang-sembang ngan mak kemudian gerak balik rumah. Odw balik rumah tiba-tiba en.beliau bersuara.

'Jom, makan sate lama dah tak makan sate..laparlah'
"Aik, tak makan lagi ke?'
"Lapar sangat. Tadi ingatkan nak terus balik rumah suruh awak masak nasi, tapi dah awak nak balik umah mak dulu"

Olololo..kesiannya..

"Ok la.Ok la.."

Jadi singgah kedai yang biasa kami makan sate tuh. Sedap sebab satenya besar-besar. Kuah kacangnya pekat likat. Tuan kedai pon baik hati siap sembang-sembang lagi ngan kitorang. Hikss. Jadi selalu dapat diskaun. Mekasih mak cik. Semoga murah rejeki =)





Takde gambar diri sendir pon. Sebab nampak en.beliau lapar sangat makan tak pandang kiri kanan dah. Tak kan nak gedik-gedik kacau suh ambikkan gambar kita kan.

Eh, saya bukan peminat tegar sate pon. Makan buat syarat bagi space kosong dalam perut terisi jer kan. Kadang-kadang 3-4 cucuk je saya makan. Selebihnya kita bagi hantu sate habiskan. Muahaha.
Eh, makan sate ikan tu ok je aiollss  habiskan lima ringgit pon. Theheee.


Ok. Kemudian berkejar balik rumah sebab saya nak tengok citer Tanah Merah. Citer seram kat TV7. Seram-seram macam ni ai like la kan.

En.beliau sibuk duk kemaskan sound box dier.



Tak sempat habiskan pon kawan dia datang ajak pegi tengok wife kawan dia berubat. Eheemm. Katanya ada 'orang hantar benda kat dia'. Wallahuaklam. Mintak dijauhkanlah semua-semua tu.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...